Anne şansı Opel Astra kazandırdı
 

Park Bornova Outlet Center Yaz Şenliği Opel Astra otomobil kampanyası talihlisi Fransızca öğretmeni Francoise Bilgin, otomobiline kavuştu.

 

 

Park Bornova Outlet Center`in geleneksel hale gelen otomobil çekiliş kampanyası sonucu Noter, Milli Piyango ve ziyaretçilerin huzurunda yapılan çekilişle belirlenen talihli Francoise Bilgin büyük bir sürpriz yaşadığını söyledi. Bilgin, Belçika`da doktora öğrencisi 32 yaşındaki oğlu Selim Bilgin`in arkadaşının düğünü için Kiğılı mağazasından bir takım elbise alarak kendisini adına çekilişe katıldığını çekiliş sonrası öğrendiğini anlattı. Francoise Bilgin, "Bugüne kadar hiç şanslı olduğumu düşünmemiştim. İlk kez böyle bir hediye kazandım. Oğlum ve Park Bornova sayesinde büyük bir sürpriz yaşadım. Çok mutluyuz" dedi

Selim Bilgin, alışveriş sonrası yurtdışına okuluna geri döndüğünü ancak kuponunu cüzdanından ayırmadığını anlatarak, "Çekilişe katılırken otomobilin anneme çok yakışacağını ve kesinlikle bize çıkacağını düşündüm" diye konuştu.

Otomobilin anahtarını Francoise , oğulları Selim ve Kerem Bilgin`e teslim eden Park Bornova Outlet Center Teknik Müdürü Gürkan Emreoğlu, bugüne kadar 14 talihliye otomobil armağan edildiğini anlatarak hayırlı olmasını diledi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder