Çocuklar için unutulmaz anlar
 

Sevilen çizgi film Elif’in Düşleri, ve Little Pony’ler Point Bornova’da çocukları hayal dünyasına davet ediyor. Point Bornova ziyaretçisi tüm çocuklar Elif’in Düşleri ve Little Pony ile birlikte unutulmaz deneyimler yaşayacak.

 

 

 

12-13-14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Elif’in Düşleri etkinliğinde kahramanımız Elif, sebze ve meyve arkadaşlarıyla birlikte hayallerle dolu dünyasına çocukları davet ediyor.

Little Pony etkinliği ise 20-29 Ekim arası boyunca her gün çocukları karşılayacak ve kahramanlarıyla serüvenler gerçekleştirecek. 18 Ekim’de saat: 19.00’da ise Little Pony film gösterimi gerçekleştirilecek. Film gösterimine ünlü blogger anneler Serap Oğuz Tan, Gülnihal Eren, Simay Özyiğit, Yüksel Ak katılım gösterecek.

 

Çocuklar Vega ile sanatı tanıyacak 

Vega Çocuk Sanat atölyesinin etkinlikleriyle çocuklar içlerindeki yetenekleri keşfedecek. 7 Ekim Kahve Sergisi, 8 Ekim Drama Atölyesi, 14 Ekim Karma Sergisi, 15 Ekim Karikatür Atölyesi, 21 Ekim Keçe Sergisi, 22 Ekim Sulu Boya Atölyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Temalı Baskı Atölyesi’yle çocuklar içlerindeki sanatçıyı keşfedecekler.

 

Yaşar en sevilen şarkılarını söyleyecek

Eğlencenin adresi Point Bornova, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Yaşar’ı konuk edecek. Saat 17.00’de sahne alacak olan Yaşar, Divane, Masal gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra son sevilen parçalarını da İzmirliler’le birlikte söyleyecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder