Cumhuriyet Bayramı`na özel basketbol turnuvası
 

Agora Alışveriş Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel 2.Basketbol Turnuvası organizasyonu başlıyor. Nefes kesici geçecek olan turnuvanın ön kayıtları 24 Ekim’e kadar devam edecek.

 

 

 

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliği ile organize edilecek olan Agora 2. Basketbol Turnuvası, 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenecek. 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nın yanı sıra 3 Sayı ve Yetenek Yarışmaları ile keyifli anlar sporseverleri bekliyor. Kıyasıya rekabetlerin yaşanacağı turnuvaya katılmak için 24 Ekim’e kadar 3+1 kişilik takımlar kurarak Agora danışma noktasına başvuru yapmak gerekiyor.

Geçtiğimiz aylarda ilki gerçekleşen Agora Basketbol Turnuvası, gördüğü yoğun ilgi üzerine tekrar düzenleniyor. Basketbol severlerin büyük zevk aldığı turnuva; ilkinde olduğu gibi Yıldız Kız-Erkek (2001-2002 doğumlu), Genç Kız-Erkek (1999-2000 doğumlu), Büyük Kız-Erkek (1998 ve üzeri doğumlu) olmak üzere üç kategoride oynanacak. Orijinal takım isimleri ile katılım gösteren sporcular, yeteneklerini sahada sergileyecek. Mücadelenin sonunda finale kalan takım oyuncularına kupa ve madalya hediye edilecek olup, aynı zamanda Agora Alışveriş Merkezi mağazalarından çeşitli hediyeler verilecek.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşanacağı Agora 2. Basketbol Turnuvası 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de açık otopark alanında gerçekleşecek. Kendine güvenen basketbol tutkunlarının bir araya geldiği çok özel turnuvaya kayıt olmak için son gün 24 Ekim. Turnuvaya katılmak isteyen takımların; Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasına başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru için kayıt formu ve tescil evraklarının doldurulması, takım isimleri ve oyuncularının kişisel bilgileri gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyen sporcular; danışma noktasından, pazarlama@agoraadapazari.com adresinden ya da 0264 333 20 20 numaralı telefondan iletişime geçebilecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder