Derya Uluğ Agora Alışveriş Merkezi’nde rüzgar gibi esti
 

“Okyanus” ve “Canavar” şarkıları ile dillerden düşmeyen şarkıcı Derya Uluğ, Agora Alışveriş Merkezi’ nde hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. 19 Şubat Pazar günü saat 18.00’de Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri keyifli bir konserin ardından imza gününde bol bol fotoğraf çektirerek, bu muhteşem günü unutulmaz kıldı.

 

 

2016 Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Solist” ödülüne layık görülen Derya Uluğ, 19 Şubat Pazar günü saat 18.00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi gören mini konser ve imza günü organizasyonlarına tüm hızıyla devam eden Agora Alışveriş Merkezi 19 Şubat Pazar günü Sevgililer Günü’ ne özel Derya Uluğ Mini Konser ve İmza Günü etkinliğini -1. Kat etkinlik alanında gerçekleştirdi. Saatler öncesinden konseri bekleyen hayranları karşısında Derya Uluğ, Sakaryalılar selamlayarak, teşekkürlerini dile getirdi. Dinlenme rekorları kıran Okyanus ve Canavar şarkılarını seslendiren şarkıcı, ayrıca Dudak, Dantel, Güm Güm gibi sevilen şarkıları söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan başarılı sanatçı, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Mini konserin ardından hayranları ile bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Uluğ, ilk 100 kişiye imzalı CD’ lerini hediye etti. Ücretsiz olarak gerçekleşen etkinlikte başarılı şarkıcı sevenleri ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Hayranlarından Sakaryaspor atkısı gibi hediyeler alan sanatçı, Sakaryaspor’a başarılar diledi.

 

 

Açıldığı günden bu yana adından söz ettiren Agora Alışveriş Merkezi geçtiğimiz aylarda da;

Emre Kaya, Merve Özbey, Buray, Atiye, Gökhan Keser, Ece Seçkin, Eda Taşpınar, Sinan Akçıl, Cem Belevi, Resul Dindar, İlyas Yalçıntaş, Deniz Akkaya&Erkan Uluç, Danilo Zanna,Manuel Reina,Sema Şimşek, Carlos Martin, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Filiz Özkol gibi birçok ünlü isimleri ağırlamıştır.

 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, yoğun ilgi gösteren herkese teşekkürlerini ileterek, ünlü konukları ağırlamaya devam edecekleri müjdesini verdi. Noyan, Sakarya’yı sevilen sanatçılarla buluşturmaktan büyük onur duyduklarını dile getirdi.

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder