Hikmet Anıl Öztekin Agora`da okurlarıyla buluşacak
 

Sakarya’da ilklerine ve özel etkinliklerine ev sahipliğini yapan Agora Alışveriş Merkezi D&R işbirliği ile başarılı yazar Hikmet Anıl Öztekin’i sevenleriyle buluşturacak. Elif Gibi Sevmek, Eyvallah ve son kitabı “Fesleğen” ile takipçilerinin gönlünde taht kuran Hikmet Anıl Öztekin 18 Mart Cumartesi günü saat 16.00’de düzenlenecek olan imza gününde sevenleriyle buluşacak.

 

 

Farklı organizasyonlara ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, bu kez 18 Mart Cumartesi günü son yıllarda kitapları ellerden düşmeyen başarılı tasavvuf yazarı Hikmet Anıl Öztekin’i ağırlayacak. Saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi D&R mağazasında “Elif Gibi Sevmek”, “Elif Gibi Sevmek 2 Aşk-ı Tevekkül”, “Eyvallah 1”, “Eyvallah 2” ve 10 Mart’ta tüm kitapevlerindeki raflarda yerini alan “Fesleğen” isimli kitaplarını imzalayacak Öztekin ile keyifli bir sohbet de gerçekleştirilecek. İlk kitabını 2014 yılında çıkaran Öztekin’in, Elif Gibi Sevmek 1 ve 2 kitapları 950 bin adet, Eyvallah 1 ve 2 kitapları ise toplamda 650 bin adet basılarak bulunduğu yılların en çok okunan kitapları arasında girdi.

Agora Alışveriş Merkezi, 2014 yılından beri yazdığı kitaplarda tasavvuf edebiyatı ile şiiri birleştiren şair ve yazar Hikmet Anıl Öztekin`i okurlarıyla buluşturacak. Öztekin, hakkında merak edilen tüm sorulara Agora Alışveriş Merkezi D&R mağazası önünde yanıt verecek.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Son dönemlerin öne çıkan başarılı yazarlarından Hikmet Anıl Öztekin’i Sakaryalı sevenleriyle ilk kez Agora Alışveriş Merkezi’nde buluşturacak olmanın verdiği mutluluğu dile getiren Noyan; 18 Mart’taki imza günü etkinliğine tüm kitapseverleri davet etti.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder