Malatya Park Cem Belevi`yi hayranlarıyla buluşturdu
 

Yönetimi JLL tarafından yapılan MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7’nci yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği kampanyasının çekiliş törenini 25 Şubat Cumartesi Günü gerçekleştirdi.

 

 

17 Ekim’de start alan ve 19 Şubat’ta sona eren kampanya’nın çekiliş törenini İpek Tanrıyar sundu. Nissan Qushqai talihlisi Gülendam Altıkulaç oldu. Ev Hanımı olan Altıkulaç’a araç talihlisi olduğu müjdesini İpek Tanrıyar gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde verdi.

“7’nci yılda 44 Hediye” kampanyası dolayısıyla gerçekleştirilen çekiliş ile, Nissan Qushqai, Iphone telefonlar, Apple tabletler, elektrikli motosikletler, kaykaylar, bisikletler, kahve makineleri talihlilerini buldu.

Heyecanlı geçen çekiliş töreninin ardından Cem Belevi, şarkılarını MalatyaPark misafirleri için seslendirdi. Mini Konser’in ardından imza da dağıtan Cem Belevi hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Akşam ise gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Personel Partisi ile de MalatyaPark Personelleri günün yorgunluğunu Cem Belevi’nin seslendirdiği parçalar eşliğinde dans ederek attı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder