Mix Kayseri’de Vosvos‘lu 29 Ekim coşkusu
 

Keyifli ve farklı etkinlikleri ile şehrin ilgi odağı olan Kayseri’nin ilk yaşam merkezi Mix Kayseri, 29 Ekim coşkusunu vosvos araçları renklendirerek kutladı.

 

 

Başyazıcı Grubu tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin ilk ve tek yaşam merkezi Mix Kayseri, sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Yüzlerce Türk bayrağının dağıtıldığı vosvos araç sergisi etkinliğinde ; aileler çocukları ile birlikte vosvos araçları boyayarak gönüllerince eğlendiler. Bateri workshop ‘unun yanında çeşitli müzik enstrümanlarını deneyimleme şansı yakalayan gençler ,marşlar eşliğinde 29 Ekim coşkusunu tüm dinamizmi ile yaşadı.

Bu mutlu ve gururlu günde ,Vosvos Kayseri ekibinden sürpriz evlenme teklifine de şahitlik eden Mix Kayseri mutluluğu bir kez daha Mix’ledi.

Yaşam Merkezi yetkilileri, “Başyazıcı Grubu olarak Cumhuriyet kazanımlarını şirket kültürümüze yerleştirmiş durumdayız. Ülkemizin kalkınmasına, toplumun refahının ve yaşam kalitesinin artmasına yönelik yaptığımız yatırımların başına, geleceğimiz olan çocuklarımızı koyuyoruz. Onların bu anlamlı günü idrak etmeleri ve bayramı eğlenerek yaşamaları için Vosvos Kayseri Grubu ile çok keyifli bir çalışmaya imza attık. Başta çocuklarımız olmak üzere bundan sonra tüm Kayserili hemşehrilerimize hizmette bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

28 –29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileler de mağazaları gezerek bayramın tadını çıkarttılar.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder