Palladium`da 90`lara dönüş
 

JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası`nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, `Music On The Bridge` sahnesindeki konserlere, şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran, Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu ile devam ediyor.

 

 

 

Türkiye`de bir döneme adını yazdıran ve klasikleşen eserlere imza atan ünlü sanatçılar, yeni nesile 90`ların o muhteşem melodileriyle `Merhaba` diyecek.

Şarkılarıyla yıllar içinde büyük hayran kitlelerine ulaşan sanatçılar, 22 Ekim Pazar günü saat 15.00’daki konserde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Best of 90`s konserinde Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, Palladium Ataşehir ziyaretçilerini 90`lı yıllara götürecek. Ünlü sanatçılar, kimi neşeli kimi duygusal şarkılarıyla adeta bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Bu muhteşem müzik ziyafetine ortak olmak ve ünlü sanatçılarla unutulmaz bir gün geçirmek isteyenler, 22 Ekim Pazar saat 15:00`de Palladium Ataşehir 1.Kat Köprü alanında buluşacak. Etkinliğimiz ücretsizdir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder