Palladium`da `Kendini Şımart`
 

Anadolu Yakası’nın gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, Dünya Kadınlar Günü’ne özel `Kendini Şımart` başlığı altında 4 Mart Cumartesi günü Ceyda Düvenci ve 5 Mart Pazar günü ise Ayşe Tolga`yı ağırlıyor.

 

 

Palladium Ataşehir, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel tüm ziyaretçileri için keyifli söyleşiler düzenliyor. 4 Mart Cumartesi günü Ceyda Düvenci ile “Kadın ve Mutluluk”, 5 Mart Pazar günü Ayşe Tolga ile “İyi Yaşamın Sırları” konularında gerçekleşecek olan söyleşilerde, tüm AVM ziyaretçilerini keyif dolu dakikalar bekliyor.

Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Ceyda Düvenci, belki de hayatının en mutlu zamanlarını yaşadığı şu dönemde bugüne kadar deneyimlediği hayatı ve yaşadıklarını AVM ziyaretçileriyle paylaşıp mutluluk tüyoları verecek.

Oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra iyi yaşam konusunda kendisini sürekli geliştiren Ayşe Tolga da, AVM ziyaretçileri ile `Nasıl daha iyi bir yaşam şekline sahip olabiliriz, daha sağlıklı ve zinde olabilmek için neler yapılabilir? gibi sorulara cevap olacak şekilde iyi yaşam sırlarını paylaşacak.

 

 

Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen aktivitelerden biri de Palladium’un kadın ziyaretçilerine sunduğu ücretsiz hizmetler ve danışmanlıklar olacak. AVM ana koridoruna kurulacak stant alanlarında kadın misafirler; makyaj, cilt analizi, beslenme ve diyet konularında ücretsiz hizmetler ve danışmanlıklar alabilecek.

4 Mart Cumartesi ve 5 Mart Pazar günü saat 15.00-16.00 saatleri arasında Palladium Ataşehir Küre alanda gerçekleşecek olan etkinlikler, Dünya Kadınlar Günü`nde kendini şımartıp, keyif ve mutlulukla geçirmek isteyen herkese açık.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder