Van AVM`nin geleneksel yarışması yoğun ilgi gördü
 

VAN AVM’nin bu yıl 2.sini düzenlediği Benim Gözümden Van Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Büyük ilgi gören yarışmada Van’ın en güzel karesini çeken Burak Demir birinciliği kazandı.

 

 

VAN AVM’nin bu yıl 2.sini gerçekleştirdiği Benim Gözümden Van Fotoğraf Yarışması kentin kültürel ve coğrafi güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi. #benimgözümdenvan hashtag’iyle Instagram’da gerçekleştirilen yarışmaya Doğu’nun İncisi Van’ın çeşitli köşelerinden yüzlerce güzel fotoğraf gönderildi.

Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Resim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seyhan Kalaycı ve fotoğraf sanatçısı Ferruh Atakan’ın da aralarında bulunduğu jüri tarafından titiz bir çalışma sonunda dereceye girenler belirlendi. Yarışmada Burak Demir birinci, Ersin Şahinkaya ikinci, M. Kenan Elik üçüncü oldu. Kazananlara ödülleri jüri ve Van AVM Yönetim ekibi tarafından 18 Ağustos Cuma günü verildi. Yarışmada seçilen ilk 15 fotoğraf VAN AVM’de sergilenmeye başlandı.

Birbirinden değerli hediyeler

1. Burak Demir / iPhone 6S

2. Ersin Şahinkaya / Network-Fabrika’dan 750 TL Hediye Çeki

3. M. Kenan Elik / Network-Fabrika’dan 500 TL Hediye Çeki

4. Lokman Demir / İnci’den 350 TL Hediye Çeki

5. Hasan Hüseyin Birlik / Kemal Tanca’dan 250 TL Hediye Çeki

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder