• Ankara Optimum `da Aşkın DansıSevgililer gününe özel canlı orkestra eşliğinde tango gösterisi Ankara Optimum AVM de yer alacaktır.Dansın vazgeçilmezi tango o gün gün boyu tüm sevgililere romantik anlar yaşatacaktır.Canlı orkestra ile bu eşsiz tango gösterisi sürerken yine gün boyu foto kabin etkinliği devam edecektir.Sevgililer çektirecekleri bu resimlerle anı ölümsüzleştireceklerdir.

  • Ankara Optimum AVM `de Alışveriş  Çeki HediyeAnkara Optimum AVM de 25 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında, haftaiçi günlerde aynı gün içinde toplamda 150 TL ve üzeri alışverişlerde Optimum Clup üyelerine çocuk ürünlerinde 25 TL alışveriş çeki hediye!

  • Ankara Optimum AVM Çocuk KulübüAnkara Optimum AVM de her hafta sonu çocuk etkinliklerine tüm çocuklar davetlidir.Her Cumartesi - Pazar 15:00-17: saatleri arasında birbirinden eğlenceli ve eğitici ücretsiz aktivitelerimize tüm çocuklar davetlidir.

  • Ankara Optimum AVM Temmuz Ayı Çocuk EtkinlikleriAnkara da Çocuklar Optimum AVM de eğlenecek.Temmuz ayı çocuk etkinlikleri dop dolu.