5D Simülatör Tırı Podium AVM`de
 

Teknolojik donanımıyla sinema keyfine bambaşka bir boyut getiren Power FM 5D Simülatör Tırı, 15-20 Mart günleri arasında Podium Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

JLL tarafından yönetilen Podium Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerinieğlence dolu bir haftada benzersiz etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin çok dinlenen, sektörün yenilikçi ve teknolojiyi en iyi takip eden radyolarından Power FM’in, Coca Cola ile birlikte hazırladığı 5D Simülatör Tırı, 15 Mart’tan 20 Mart’a kadar her gün Podium Alışveriş Merkezi’nde yer alacak.

İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği bu benzersiz etkinlikte “Çin Seddi’nde Gezi” ve “Retro Araba Yarışı” adlı iki farklı simülasyon filmi sırayla gösterilecek. Simülatörün içine 10’ar kişilik gruplar halinde alınacak olan ziyaretçiler 5 boyutlu film deneyimini doyasıya yaşayacak.

Yaklaşık 8 dakika sürecek simülasyonda katılımcılar, normal sinema filmlerinden farklı olarak sis, duman, rüzgâr ve yağmur gibi efektleri ise heyecanı canlı canlı hissedecekler. Görsel efektlerin yanı sıra izlenen filmin ambiyansına göre koltukların yanı sıra, salon da bu heyecanı en gerçekçi şekilde yaşatabilmek için hareket edebilecek.

Sürpriz şovlar ve etkinliklerle bu benzersiz deneyimi yerinde yaşamak isteyen tüm Ankaralılar, 15-20 Mart tarihleri arasında hafta için 13:00-18:00 hafta sonu 14:00-19:00 saatleri arasında Podium Alışveriş Merkezi’ne davetlidir.

Yenilenen yüzü ve seçkin markaları ile Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder