Agora AVM`de kokulu taş atölyesi
 

Agora Alışveriş Merkezi’nin, ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla düzenlediği ve birbirinden önemli konukları ağırladığı Agora Sohbetleri ekim başında yenilendi. Yaz sezonu süresince heyecanla beklenen Agora Sohbetleri bambaşka bir konseptle geri döndü.

 

 

Agora Kadınlar Kulübü üyeleri, düzenlenen etkinlikler kapsamında hem alanlarında uzman kişilerle yapılan söyleşilere katılabiliyor hem de hobi atölyeleri ile maharetlerini sergiliyorlar. 20 Ekim Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşen Kadınlar Kulübü Etkinliklerinin konusu “Kokulu Taş Atölyesi”ydi.

 

Agora AVM’den Eğlenceli Atölyeler!

5. yılını dolduran Agora Kadınlar Kulübü etkinlikleri, 2017 yılında yeni içerikleri ile katılımcılarını ağırlıyor. Kadınlar Kulübü bu sene birbirinden güzel workshop çalışmaları ile sezona farklı bir başlangıç yaptı. 20 Ekim Cuma günü saat 16.00-17.00 arasında Duygu Kırbuğa ile Kokulu Taş Atölyesine katılanlar, bağımlılık yapacak bir hobi edinmiş oldular. A Blok Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte tüm malzemeler Agora Alışveriş Merkezi tarafından karşılandı. Duygu Kırbuğa’nın uygulamalı olarak gerçekleştirdiği atölye çalışmasında kokulu taş yapımı konusunda püf noktalar da verildi. Kokulu taşların oldukça moda olduğu bu sezonda, vazo içerisinde çiçekler, çerçeve ve melek yapımı olmak üzere 3 farklı kokulu taş modeli tasarlayan katılımcılar muhteşem bir atölye çalışması ile el becerilerini geliştirmiş oldular. Sünnet merasimi, doğum günü, nikah, diş buğdayı gibi organizasyonlarda dağıtılmak üzere hazırlanan kokulu taşların yapımına yeni başlayanların

dahi zorlanmadan yapabileceği modeller ile başlanan etkinlikte, aldıkları teorik bilgiler ile pratiği birleştiren kadın ziyaretçiler evlerinde de yaratıcılıklarını konuşturup birbirinden güzel objeler ortaya çıkartabilecek.

Agora Kadınlar Kulübü etkinlikleri 27 Ekim tarihinde Kent Hastanesi’nin profesyonel kadrosundan Uzman Diyetisyen Gamze Gültekin’in ‘Kanserden Koruyucu Beslenme’ konulu Meme Kanseri Farkındalık Ayına özel söyleşisi ile devam edecek. Agora Kadınlar Kulübü Atölye çalışmaları kontenjan ile sınırlı olup, katılmak isteyen ziyaretçiler Agora Danışma Noktasından kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder