Agora AVM`den ikinci kez “Her Evden Bir Kitap Projesi”
 

Gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyaların yanı sıra, farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerine imza atan Agora Alışveriş Merkezi, kütüphaneler haftasında “Her Evden Bir Kitap Projesi”ni ikinci kez hayata geçirecek.

 

 

Bu yıl ikincisini gerçekleştireceği kitap toplama kampanyası ile sosyal sorumluluk bilincine dikkat çekecek olan Agora Alışveriş Merkezi, farkındalık yaratan projelere imza atmaya devam ediyor. 27 Mart Pazartesi günü giriş katında ve ikinci katta konumlandırılacak olan kitap toplama kumbaralarıyla 27 Haziran gününe kadar duyarlı vatandaşların bağışları toplanacak. Üç ay boyunca toplanacak kitaplar, Agora Alışveriş Merkezi yetkilileri tarafından kontrol edildikten sonra kategorilerine ayrılıp paketlenerek ihtiyacı olan okullara bağışlanacak.

AVM yetkilileri projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl yine Kütüphaneler Haftası’nda başlatılan Kitap Toplama Kampanyası’nda toplanan 846 adet kitap Erenler Yunus Emre Lisesi’ne ve Sakarya İl Halk Kütüphanesi tarafından ihtiyacı olan okullara teslim edilmiştir. “Her Evden Bir Kitap!” sloganıyla yola çıkılan bu kampanyada; kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda edinildiğinin bilinciyle; Sakarya’da kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırmak amacıyla başlatılmıştır. Bu kampanya aracılığıyla okunmuş ve raflarda bekleyen kitaplar yeni sahipleriyle buluşabilecek ve kütüphanesi olmayan okullarda okuyan çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılabilecektir. Agora Alışveriş Merkezi’ne kurulan kitap toplama kutularında toplanan kitaplar, alışveriş merkezinin duyarlı ziyaretçileri ile yine ihtiyaç sahibi okullara bağışlanacaktır.”

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder