Agora Card hediye dağıtıyor
 

Birbirinden seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve İzmirlilerin vazgeçilmez adresi olan Agora Alışveriş Merkezi, 14 Mart 2016 da başlayan ve yoğun ilgi gören ‘Çıldırtan Kampanya’’ 15 Kasım 2017 tarihinde son buldu. Agora Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalardan alışveriş yaparak Kampanyaya katılım gösteren kişiler birbirinden seçkin hediyelerin sahibi oldular.

 

 

15 Kasım 2017 tarihinde sona eren kampanya, ziyaretçilerine hem keyifli hem de kazançlı alışveriş imkânı sundu. Agora Alışveriş Merkezi`ndeki mağazalardan alışveriş yapan Agora Card sahipleri yaptıkları alışverişlerin faturasını danışma noktasından işleterek puanlarını biriktirdiler. Topladıkları puanlar karşılığında Puan Katalogu’ndan ve elektronik kiosklardan istedikleri hediyeyi almaya hak kazandılar.

Yoğun ilgi gören “Çıldırtan Kampanya” ile 2261 kişi puanları karşılığında hediyelerini teslim aldılar. . Kampanya boyunca Samsung 55 inch televizyondan, gardrop buzdolabına, çamaşır makinesinden tablete, Arçelik kahve makinesinden Samsung Galaxy Note 5’e ,tost makinesinden mikrodalga fırına, Karaca çelik tencere setinden yemek takımına, Kıtchenette çift kişilik kahvaltıdan Özsüt’den pastaya, Agora Oto yıkamadan Agora Sinema biletine, Kiğılı marka kravat’tan eğlence biletine kadar birçok hediye sahiplerini buldu.

Önümüzde ki günlerde sürpriz projeler ile yepyeni kampanyaların gerçekleşeceği Agora Alışveriş Merkezi alışverişi fırsata dönüştürmeye devam edecek. Kampanyalardan faydalanabilmek ve Agora Card sahibi olmak için danışma noktasına başvurabilir ve Agora Card’a ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder