Agora’da bayram her yaşta güzel
 

Ziyaretçilerine özel etkinlikler hazırlayan Agora Alışveriş Merkezi, bu bayramda 7’den 70’e herkesin keyifli bir bayram geçirmesi için dopdolu bayram programı ile ziyaretçilerini karşıladı.

 

 

Agora Alışveriş Merkezi; eğlenceli aktivite ve hediyeler ile miniklere ve ailelerine bir bayram yaşattı. Bayram süresince etkinlikler ailelerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Bayramın 1’inci günü ziyaretçilerine saat 13.00’de kapılarını açan Agora Alışveriş Merkezi, yüzde 60’a varan indirimlerle bayram süresince alışveriş keyfini ikiye katladı. Bayram süresince yüz boyama, sosis balon, yarışmalar, atölye çalışmaları ve Mini Club etkinliğinin gerçekleştiği Agora AVM, 26-27 Haziran günlerinde Deniz Kızı Ariel Çocuk Tiyatrosu ile bayram coşkusunu zirveye taşıdı. Aileler ve çocuklar tarafından çok yoğun ilgi ile karşılanan Deniz Kızı Ariel Çocuk Tiyatrosu minikleri su altında yaşanabilecek en eğlenceli öyküye ortak etti. Interaktif bir şekilde çocukların da katılımının sağlandığı tiyatro miniklerin hayranlık dolu bakışları ve alkışları ile sonlandı. Ariel ve arkadaşlarının göz alıcı kostümleri ve dekoru ile büyülenen çocuklar sonrasında istedikleri karakter olmak için yüzlerini boyatıp Agora Eğlence Merkezi’nde gönüllerince eğlenmeye devam etti.

Agora Alışveriş Merkezi Ramazan ayını renkli programlarla karşıladı. Her sene ziyaretçilerine Ramazan ayının nostaljik zamanlarını yaşatmaya özen gösteren Agora Alışveriş Merkezi bu Ramazan’da da birbirinden güzel etkinliklerle eski Ramazanları Agora’ya taşıyıp, eski Ramazanlara duyulan özlemi giderdi. AVM, Ramazan eğlenceleri ile her yaş grubundan ziyaretçilere de keyifli saatler yaşattı. Agora Alışveriş Merkezi’ne giden ziyaretçiler Ramazan süresince hafta içi her gün fasıl dinletisi eşliğinde iftarını açıp, unutulmaya yüz tutmuş nağmelerle keyifli vakit geçirdi. Tasavvuf müziği eşliğinde görsel bir şölen yaşatan Sema Gösterisi İftarı bekleyen ziyaretçiler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Hacivat Karagöz gölge oyunu ve canlı Hacivat Karagöz gösterisi ile Ramazan kültürünü yeni kuşaklara da sevdiren Agora Alışveriş Merkezi, Ramazan Davulu Yapımı, Hacivat Karagöz Maske ve Kukla Yapımı, Bayram Kumbarası Yapımı gibi atölyelerle miniklere farklı ve eğlenceli etkinlik alternatifleri sundu. Kaligrafi etkinliği ile isimlerini hat sanatı ile ölümsüz kılan ziyaretçiler için bu Ramazan da unutulmaz oldu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder