Akbatı AVM `de Her Çarşamba Sinema Bileti 10 TL
Akbatı Alışveriş Merkezi`nden kadınlara pozitif ayrıcalık. Akbatı AVM `de her Çarşamba Akbatı Cinemaximum’da sinema bileti kadınlara özel 10 TL. 

Kadınlara yönelik pozitif ayrıcalığa en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Akbatı AVM güzel bir etkinlik ile sinema keyfini birleştirmiş bulunuyor. Akbatı Alışveriş Merkezi içinde bulunan Cinemaximum `da her çarşamba kadınlara sinema bileti sadece 10 TL `ye sunuluyor. Bu güzel etkinlik için bizde Avm.Gen.Tr olarak Akbatı AVM ve Cinemaximum Sinema Salonlarını kutluyor ve etkinliğin diğer sinema salonları için de örnek teşkil etmesini umut ediyoruz. 

 

 

Sizde bunun gibi tüm Akbatı AVM etkinliklerinden herkesten önce haberdar olmak istiyorsanız sitemize üye olabilirsiniz.Ücretsiz bireysel üyelik için burayı tıklayabilirsiniz. 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder
  • Zehra odabaşı
    Çok doğru bir şey yapılmış tebrikler kutluyorum eşlerle olsa tabii daha iyi olurdu o kararı da bekliyoruz
  • Mehmet Emin çelik
    Yalannnn hemde ne yalannn
  • tansu
    TEBRİK EDERİM GÜZEL DÜŞÜNCE. Fakat bu güzel düşüncenizi 30 ve üzeri calışmaktan yıpranmış para ve fatura için yaşamını erteleyen erkeklerede uygulasanız. dahada biz erkekler mutlu oluruz. herşey kadınlar için .çok azıda erkekler için olmalı