Anneler Agora AVM`de buluşacak
 

Anneler ve Anne Adayları için birbirinden keyifli etkinliklerin yer alacağı “Anne ve Çocuk Günleri” 25-26 Kasım’da gerçekleşecek. Ünlü bloggerların ve sevilen yazarların yer alacağı etkinlilerde; uyku düzeninden, çocuk ve teknolojiye, yemek düzeninden, minikler için aktivitelere kadar her şey konuşulacak.

 

 

Anne-Çocuk Günleri’nde, 25 Kasım saat 15:00’de “Teknolojik Anneler”, 26 Kasım saat 13:00’de “Manyak Anne” kitabının yazarı Şebnem Seçkiner ile “Hamilelik ve Doğum Sonrası Hormonların Uğradığı Değişim”, saat 15:00’de Sinem Gerger Akınal ile “Bebeklerde ve Çocuklarda Doğru Uyku Eğitimi Nasıl Olmalı”, saat 17:00’de ise, Cemile Kurtuluş ile “Aktivite Saati” konuları yer alacak.

25 Kasım saat 15.00’de gerçekleşecek etkinlikte “Teknolojik Anneler” ismi ile kurdukları blokta öğrendikleri teknolojik tüyoları paylaşan İpek Süer ve Derya Divrikli, teknolojik ürünlerin artısını eksisini değerlendirerek, annelerin teknolojik sorunlarını ele alacaklar.

26 Kasım Pazar günü D&R iş birliği ile gerçekleşecek olan son dönemlerin en çok okunan yazarlarından Şebnem Seçkiner, Sakaryalı hayranlarıyla bir araya gelecek ve Manyak Anne kitabını imzalayacak. Seçkiner, imza gününün ardından “Hamilelik ve Doğum Sonrası Hormonların Uğradığı Değişim” konusunu esprili bir anlatım ile ele alacak. Seçkiner’in

ardından birçok televizyon programında karşımıza çıkan Ünlü Uyku Danışmanı Sinem Gerger Akınal “Bebeklerde ve Çocuklarda Doğru Uyku Eğitimi Nasıl Olmalı?” konusunu ele alacak. Gelen ziyaretçilerin bebeklerde uyku ile ilgili merak edilen tüm soruları cevaplayacak olan Akınal, 0-5 yaş arası uyku danışmanlığın yanı sıra “bebek ve uyku” adındaki sosyal medya hesaplarından da danışmanlık alamayan annelere küçük tüyolar veriyor olacak. Akınal’ın ardından saat 17.00’de “Aktivite Saati” bloğu ile söyleşide yerini alacak olan Cemile Kurtuluş, “Geri Dönüşüm Malzemeleri ile Evde Nasıl Oyun Kurulur?” sorusunu yanıtlayacak. Anne olduktan sonra çocuğuyla daha kaliteli vakit geçirmek isteyen her anne gibi Kurtuluş’ta çocuğuyla birlikte evde oluşturduğu yaratıcı - zeka geliştirici oyunları diğer annelerle paylaşacak. Söyleşinin ardından Kurtuluş, çocuklar ve anneleriyle birlikte renkli tabaklardan balık yapacak.

Ünlü bloggerların ve yazarların davet edildiği Anne Çocuk Günleri’nde söyleşi ve imza gününün yanı sıra etkinlik alanında kurulacak olan Agora çocuk mağazalarının stantları 25-26 Kasım tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Bu günlere özel %50’ye varan indirimler ziyaretçileri bekliyor olacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder