Babalar Günü hediyeniz Podium`da
 

JLL tarafından yönetilen Ankara Podium Alışveriş Merkezi, Babalar Günü’nde de ziyaretçilerine eğlence ve fırsatlarla dolu bir alışveriş keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

 

 

Ankara Podium Alışveriş Merkezi, hayatımızın her anında dimdik yanı başımızda duran babalarımızı Babalar Günü’nde unutmuyor. Babalar Günü’ne özel 150 TL ve üzeri alışverişe kamp sandalyesi hediye ediyor.

12-18 Haziran tarihleri arasında Podium’a gelen ziyaretçiler, Podium Kartları ile yapacakları 150 TL ve üzeri tutardaki alışverişlerde kamp sandalyelerini ücretsiz olarak alabilecekler.

Dünyaca ünlü birçok giyim, aksesuar ve ayakkabı markasına ev sahipliği yapan Ankara Podium Alışveriş Merkezi, babası için en güzel hediyeyi almak isteyen tüm Ankaralılara sayısız seçenek sunuyor.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder