Babalar ve çocuklar Profilo`da birlikte zaman geçirdi
 

Profilo Alışveriş Merkezi, Babalar Günü`ne özel etkinliği unutulmaz bir eğlenceye sahne oldu.

 

 

Profilo AVM, okulların kapanmasıyla birlikte tatil keyfi yaşayan çocukların babalarıyla birlikte keyifli zaman geçirecekleri Mini Golf Festivali ve Mini Golf Turnuvası düzenledi.

Boğaziçi Golf Kulübü ve Banu Noyan organizasyonuyla 10-18 Haziran tarihleri arasında, düzenlenen Mini Golf Festivali’nde çocuklar golf oynamayı uzman eğitmenlerden öğrenerek, keyifli zaman geçirdi. Babalar Günü`nde ise babalar ve çocukları Mini Golf Turnuvasına heyecanlı bir yarış gerçekleştirdi.

Etkinlikte hafta boyunca uzman eğitmenlerden öğrendiklerini sergileme fırsatı bulan minikler babalarıyla birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı. Turnuvada Uğur-Kaan Berat şampiyon oldu. İkinciliği Yalın-Hakan Öbek, üçüncülüğü ise Tuna-Ali Sümertaş kazandı. Babalar ve oğulları kupalarını birlikte kaldırdı.

Kupalarını büyük bir mutlulukla alan minik golfçüler, eğitmenlerine sporu bırakmayacaklarına dair söz verdiler. Aileler, "Çocuklarımız babalarıyla birlikte çok keyifli bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediyesi`ne ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ederiz" diyerek çocuklarının mini golfle tanışmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Mini Golf Turnuvası`na katılan çocuklara Katılım ve Başarı Belgesi verildi. Her kesimden ve her yaştan insanın oynayabileceği mini golf, bu nedenle dünya çapında da büyük ilgi görüyor. Türkiye`de de son yılların ilgi gören sporları arasına girmeyi başaran Mini Golf özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder