Capitol değişimi seviyor
 

Capitol, International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü.

 

 

Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getiren International Property Awards yarışmasının kazananları belli oldu.

Gayrimenkul endüstrisinin önemli profesyonelleri ve uzmanlarından oluşan jüri üyelerinin oyları ile kazananların belirlendiği törende Capitol, “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülü’nün sahibi oldu. Yarışmada Yenilenme Projesi ile rakiplerini geride bırakan Capitol, Retail Architecture kategorisinde “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” ödülü ile başarı elde etti.

Geceye Capitol Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Eş Başkanı Bülent Bingöl, Yönetim Kurulu Üyesi Arda Akçalı, Mimari Proje Koordinatörü Gaye Özçer ve Concept – i Kurucu ve İdari Diraktörü Geoffrey Morrison katılarak Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi için verilen “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülü’nü aldı.

Değişimin yeni kodlarına yorumlayarak mimari renovasyonunu tamamlayan Capitol’e mimari tasarım ödülü Property Awards’tan geldi. Anadolu Yakası’nın ilk alışveriş merkezi olarak 1993 yılında hayatımıza giren Capitol, “Bizim Capitol Şimdi Yepyeni” diyerek özgün ve modern mimarisini gözler önüne seriyor.

Dünyada değişim gösteren yaşam stiline göre tasarlanan iç yapısında; loft formundaki yeme-içme alanı, açık hava terasları dikkat çekiyor. İçerisinde, 19 kişilik VIP sinema salonunun ve Starbucks’ın dahi yer aldığı sinema kompleksinde ise açık hava teras, kesintisiz görüş açılı 11 salon yer alıyor. Renovasyon ile iki kata yayılan Captune World çocuk oyun merkezi, plastik kullanımı yerine tamamen ahşap materyallerle tasarlanarak doğadan kopmadan şehirle iç içe oyun ortamı sunuyor. Capitol; yeni dünyanın yeni alışkanlıklarını yaratıyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder