Cevahir her gün mutluluk dağıtıyor
 

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl coşkusuna bambaşka bir heyecan katıyor! 15-31 Aralık tarihleri arasında İstanbul Cevahir’e gelen ziyaretçiler her gün 1 iPhone X ve daha birçok hediye kazanma şansı ile 2018’e merhaba diyor.

 

 

İstanbul Cevahir, bu yıl misafirlerine sihirli bir dünyanın kapılarını açıyor! İstanbul’un buluşma noktası Cevahir, her gün 10 büyük hediye kazanma şansının yanında sürpriz hediyeler ile mutluluk dağıtmaya devam ediyor.

Birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı bulan Cevahir ziyaretçileri, alışveriş merkezinin birçok noktasında yeni yıl konseptinde giyinen personellere yapmış oldukları alışverişleri kaydettirerek hem kar küresinin içinde kendilerini bekleyen sürprizi alacak hem büyük hediye için puan toplamaya başlayacaklar. Alışverişlerinden topladıkları puanlar ile ilk 10 kişi arasında yer alan ziyaretçiler, o sırada hangi hediyeyi kazanabileceklerini etkinliğe özel hazırlanan benimcevahirim.com adresinden ve alışveriş merkezi içerisindeki ekranlardan takip edebilecekler. Puanları gün boyunca anlık olarak hesaplanan ziyaretçiler 24 saat içinde iPhone X, Lenovo Ideapad Laptop, iPad, alışveriş çekleri ve birbirinden güzel sürprizler arasında kazandıkları hediyeyi görmüş olacaklar.

Alışverişin vazgeçilmez noktası İstanbul Cevahir, mutluluk dağıttığı kampanyasıyla yıl sonunda sizleri bekliyor!

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder