Çocuklar Podium`da eğlenceye doyuyor
 

Ankaralı çocukların eğlence ve yaşam merkezi Ankara Podium Alışveriş Merkezi ekim ayında yine çocukların buluşma noktası olmak için hazırlıklara başladı. Podium AVM yönetimi, yaptığı etkinlik ve düzenlediği kampanyalara tüm yıl boyunca hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Ankara Podium Alışveriş Merkezi, yediden yetmişe tüm başkentlilerin gözde alışveriş ve yaşam merkezi olmaya devam ediyor. Tüm yıl yoğun bir etkinlik takvimine sahip olan Ankara Podium Alışveriş Merkezi ekim ayında da çocuklar için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyerek bahar ayında Ankaralıların yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Ekim ayı boyunca her hafta sonu 15.00 – 16.30 ve 17.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Podium Ekim Ayı Çocuk Etkinlikleri bünyesinde, İllüzyon Gösterileri, Bubble Show, Balon Katlama, Pandomim, Eğlencebaz, Jonglör, Kukla Gösterileri’nin yanı sıra yarışma ve danslarla dolu sahnede sevimli karakterler de çocuklara eşlik edecek. Birbirinden eğlenceli yarışmaların ve danslarında yer alacağı bu keyifli etkinlikler Ankara Podium Alışveriş Merkezi’nde minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

İllüzyon Gösterileri İzleyenleri şaşkına çevirecek bu gösteri çeşitli yanılsamalar eşliğinde gerçekleştirilecek. Miniklerin büyük ilgiyle takip edeceği İllüzyon Gösterileri ekim ayında Podium AVM’de çocukların huzurunda olacak.

Bubble Show Milyonlarca sihirli baloncuğun bu muhteşem şovunu çocuklar çok sevecek. Çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak bu gösteri ekim ayına renk katacak gösterilerin başında geliyor.

Balon Katlama Balonların katlanarak çeşitli hayvan figürlerinin yapıldığı bu etkinlik minik ziyaretçilerin favorisi olacak.

Pandomim Çocukların çok sevdiği palyaçonun vücut dilini kullanarak hikâye betimlediği Pandomim sanatı tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor.

Eğlencebaz Eğlencenin ve heyecanın hiç durmamasını sağlayan eğlece koçu Eğlencebaz’da Ekim Ayı Çocuk Etkinlikleri kapsamında Podium AVM’de olacak.

Jonglör Nesneleri havaya atıp belirli bir ritim eşliğinde çevirerek izleyenleri kendine hayran bırakan bu keyifli gösteri yine ekim ayında Podium AVM’de.

Kukla Gösterileri İzleyen minik ziyaretçileri kuklaların sihirli dünyasına götürecek olan Kukla Gösterileri, çocukların ilgiyle takip ettiği gösteriler arasında yer alıyor.

Ankara Podium Alışveriş Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak ekim ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek olan bu birbirinden keyifli etkinliklere tüm Ankaralılar davetlidir.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder