Değişen Capitol, hediyesiyle seni de değiştirecek
 

“Bizim Capitol Çok Değişti,  Şimdi Sıra Sende! Değişime Tesla Model X sahibi olarak başla!” sloganıyla ziyaretçilerine farklı alışveriş deneyimi sunan Capitol, hediyesiyle değişimi ziyaretçilerine de yaşatacak.

 

 

Capitol Alışveriş Merkezi, bu değişime ev sahipliği yaparak sizin de bir Tesla Model X’ e sahip olmanızı sağlıyor! Alışverişin ve eğlencenin buluşma yeri Capitol, bu kış Tesla kampanyası ile kazandırıyor. 1 Kasım 2017- 1 Şubat 2018  tarihleri aralığında, üç ay boyunca toplamda her 500 TL ve katları alışveriş yapan herkes, çekilişe katılma şansı yakalıyor. Şanslı bir kişi, Tesla sahibi oluyor!

Yolda geçirdiğiniz zamanı kendinize ayırdığınızı düşünün. Ve artık sürücülerin yolcu olduğunu… Tesla Model X sizleri de kendisiyle birlikte geleceğe götürüyor. Rahatlayın! Çünkü özgürlük şimdi böyle bir şey.

Şehir yaşamında hayatı konfor ve keyifle buluşturan Tesla Model X  ile alışveriş rahatlığını yaşamak isteyenler Capitol’e geliyor. Kış aylarında ziyaretçiler keyifle alışveriş yaparken Tesla Model X Capitol’de yerini alıyor ve bir şanslı ziyaretçi çekilişi kazanıyor.

 

 

ABD Ulusal Trafik Kurulu tarafından en güvenli araç seçilen Tesla, otomobilden beklenenin sınırlarını yok ederek çıtayı adeta uzay boşluğuna kadar yükseltiyor.

Normalden 10 kat büyük hava filtresindeki artı basınç özelliği, aracın içindeki havaya mikrop girmesine ve içeride barınmasına engel oluyor. Öyle ki, hava filtresinde biyolojik   saldırılara karşı koruma özelliği bile bulunuyor.

Dikkat çeken bir diğer özelliği ise Tesla’nın cam panelleri güneşin zararlı ışınlarına (UV) karşı koruyor olması.

Dünyanın en hızlı SUV aracı seçilen Tesla,  Model X’e bir değil, iki motor eşlik ediyor. Güvenlik nedeniyle aracın altına konumlandırılan motorlar, kullanıcısına ön bagaj konforu olarak sunuluyor.

Tesla’nın gelişmiş otonom sürüş teknolojisi ile araç kendi kendine hedefine ulaşabiliyor. Araç, trafikteki genel hıza kolayca uyum sağlıyor, şerit değiştirebiliyor, otoyol çıkışlarını fark edip çıkabiliyor, otoyol kenarında veya park bölgelerinde park edebiliyor ya da park alanından kendi başına çıkıp yanınıza gelebiliyor

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder