Geleceğe dair sohbet Akmerkez’de
 

Geleceğin başarılı insan modelini anlattığı “T İnsan” kitabıyla son dönemde tüm dikkatleri üzerine çeken fütürist Ufuk Tarhan, bugün (18 Ekim) Yaşam Akademisi Söyleşileri’nin konuğu olarak Akmerkez misafirleriyle buluşacak. Dünyada en etkili 100 kadın fütüristten biri olan Tarhan, söyleşisinde fütürizmi, gelecekteki iş ve insan modellerini ve dijital çağı anlatacak.

 

 

 

Türkiye’nin tek kadın fütüristi Ufuk Tarhan Yaşam Akademisi Söyleşileri kapsamında Akmerkez’e konuk oluyor. Bugün saat 16.00’da vereceği söyleşisinde Tarhan, dinleyicilerle geleceğe kapı aralarken, gelecek planlamanın püf noktaları ve dikkat edilmesi gereken ayrıntıları paylaşacak.

Gençlere kendi mesleklerini yaratmalarını, her alanda bir şey ve bir alanda da her şeyi bilmelerini tavsiye eden fütürist Ufuk Tarhan, büyüklerden de gençleri rahat bırakmalarını rica ediyor. Gelecekte başarılı olacak insan modeli olarak tanımladığı T İnsan’ı da katılımcılara detaylarıyla anlatacak olan Tarhan, fütürizm üzerine yaptığı çalışmalar ve öngörülenler hakkında misafirlere bilgi verecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder