Gölge Oyunları, Yeşilyurt`ta hayat buluyor
 

Her ay çocukları renkli etkinliklerle buluşturan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Miniclub, Kasım ayı boyunca minik ziyaretçilerini Karagöz ile Hacivat Gölge Oyunları Atölyesi’ne davet ediyor.

 

 

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Düşevi Oyuncuları işbirliği ile Kasım ayı boyunca her hafta sonu devam edecek Karagöz ile Hacivat gölge oyunu ve atölyesi etkinliğinde Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz ve Hacivat`ın eğlenceli dünyasına girecek. Çocuklar gösteriden sonra gölge oyunu ve Karagöz Hacivat karakterleri hakkında bilgi edinecek, kendi yapacakları tasvirlerle, bu sanatı uygulayarak öğrenme şansı elde edecekler. Karagöz ve Hacivat atölyesine katılan çocuklar atölyelerle yaratıcılıklarını konuşturacak ve gösterilerle eğlenceye doyacak.

Atölye Lideri Düşevi Oyuncularının başarılı oyuncusu ve Show TV de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Zevkiye karakterini canlandırmaya başlayan Ferda KAYNAR, yardımcısı ise Funda SAKARYA olacak"

Yeşilyurt AVM fast food katında ücretsiz olarak gerçekleştirilen Miniclub çocuk eğlencesi her Cumartesi-Pazar saat 14.00 - 18.00 arasında.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder