M1 Adana AVM, DreamStyle’a ev sahipliği yapıyor
 

Yenilenen yüzüyle bölgeye yeni standartlar getiren M1 Adana AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlarla Adana’nın çekim merkezi olmaya devam ediyor. Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması`nın 13 Mayıs`ta yapılacak Çukurova Bölgesi Büyük Finali, Adana’nın en büyük AVM’si M1 Adana AVM’de düzenlenecek.

 

 

Açıldığı günden bu yana yaşamın tüm renklerini Adanalılarla buluşturan M1 Adana AVM, moda dünyasının sihirli kapılarını açan ödüllü moda ve tasarım yarışması DreamStyle’a ev sahipliği yapıyor.

Hayallerini gerçekleştirmek için Dream Style yarışmasına katılan geleceğin modacıları, tasarımlarını büyük final gecesi muhteşem jürinin karşısında görücüye çıkaracak. Büyük bir bölümü akademisyenlerden oluşan jüride ünlü modacı ve tasarımcı Cemil İpekçi ve Neslihan Yargıcı da yer alacak.

Cem Özer`in sunumuyla gerçekleşecek yarışmada pop yıldızı Cem Belevi performans sergileyecek. Ünlü popçu şarkılarıyla yarışmaya renk katarak konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması, modayı seven ve kendi tasarımlarını yapan moda tutkunlarına düşlerini gerçekleştirmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Son başvuru tarihinin 10 Nisan olduğu yarışmanın finali 13 Mayıs’da gerçekleşecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder