NARS İstinye Park mağazası kapılarını açtı
 

Keskin çizgiler ve mermer detaylar ile dikkat çeken mağaza, aydınlığın ön planda olduğu lüks ve modern bir tasarıma sahip. Dünya çapında farklı noktalarda yer alan NARS mağazalarında öne çıkan bu tasarım, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü olan François Nars ve New York merkezli tasarım firması Baron & Baron’un kurucusu olan Fabien Baron imzasını taşıyor.

 

 

 

İstanbul`un en prestijli alışveriş merkezlerinden İstinye Park`ta bulunan NARS mağazası, markanın Türkiye`de 7. , İstanbul`da ise 5. mağazası olma özelliğini taşıyor.

66 m2 büyüklüğündeki mağazanın girişinde ziyaretçileri markanın yaratıcısı François Nars`ın kült ürünlerinin sergilendiği özel duvar karşılıyor. François Nars`ın ilham kaynaklarının ve kendi çektiği fotoğrafların sergilendiği mermer duvarın tam karşısında ise, yine mermer duvar içerisinde yer alan nişlerde merakla beklenen Narsissist makyaj paletleri Türkiye`de ilk defa bir arada sergilenecek.

Bu iki mermer duvarın tam ortasında ise, markanın en iddialı olduğu dudak makyajı ve allık/aydınlatıcı ürünlerinin sergilendiği "Cheek Bar" ve "Lip Bar" alanlarında müşteriler, kendi renklerine uygun alternatifleri keşfetme fırsatı bulacaklar.

Nars İstinye Park mağazasının bir diğer sürprizi ise kapatıcı ürünlerin sergilendiği ve Türkiye`de de bir ilk olan "Concealer" duvarı. Müşteriler bu duvarda, markanın kapatıcı koleksiyonlarının tümünü bir arada bulabilecekler.

Duvardan tavana kadar François Nars tarafından çekilen ışıklı görsellerle süslenen mağazanın makyaj istasyonlarında ise NARS makyaj sanatçıları makyaj uygulamaları gerçekleştirecekler.

Ürünlerin sergilendiği standlar yüksek parlaklıkta ve beyaz bir tasarıma sahip. Bu da ürünleri sergilerken temiz ve berrak bir görüntü vermede yardımcı oluyor. Markanın imza rengi kırmızı ise beyaz görünüm üzerinde dikkat çekici bir kontrast yaratıyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder