Palladium`da `Bir Fincan Mutluluğa Davetlisin!`
 

Anadolu Yakası`nın gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 24 –25 – 26 Mart`ta “Kahve Günleri” düzenliyor. `Bir Kupa Mutluluk` sloganıyla gerçekleşecek olan ve 15 farklı markanın yer aldığı `Palladium Coffee Days`de, konserlerden kahve ve çikolata yapım workshoplarına, `TouchBooth` dan fotoğraf sergisine ve `Barista Şov`lara kadar mutluluk dolu 3 gün vaat ediliyor

 

 

Anadolu Yakası`nın gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 24 – 25 - 26 Mart`ta “Kahve Günleri” düzenliyor. Kahvenin cezbedici kokusu ve muhteşem tadının keyfi `Bir Kupa Mutluluk` ile Palladium Coffee Days`de çıkarılacak. Eğlence dolu birçok aktivitenin olduğu etkinlikte 15 farklı marka yer alıyor.

AVM’nin küre alanından ana koridora kadar yayılan organizasyonda; kurulan stantlarda kahve ve kahve ile iyi giden lezzetli tatların tadımları ve satışlar, kahve ve çikolata yapımı atölye çalışmaları, fotoğraf sergisi, söyleşiler, yarışmalar ve canlı müzik performansları 3 gün boyunca devam edecek.

 

Workshoplar da düzenlenecek

MOC, CoffeeNutz BrewLab, Espresso Perfetto, Demgoodcoffee, Coffee Manifesto, Ayıbedebenler Coffee, Starbucks Reserve, Alida-1883, Choc Choc Choco, Krispy Kreme, Arzum Okka, Kuru Kahveci Selim, Hacı Bekir Lokumları, 4fellas markalarının katılacağı etkinlikte ilgi çekici workshoplar düzenleniyor. Bunlar; Nisan Ağca ile evde profesyonel kahve demleme yöntemleri, Hazal Ateşoğlu ile Türk kahvesi pişirme tekniği, Yunus Çelik ile Coffee Art, Mehmet Yücel ile çikolata yapımı, Krispy Kreme ile kahve tadımı.

 

Canlı müzik ve diğer etkinlikler

Harun Kolçak, Retrobüs ve Uninvited JazzBand`ın canlı performansları ile coşku dolu anlar yaşanırken `Barista Şov`da ilgi çekici kahve sunumları göz dolduracak. The Machine Company`nin Touch Booth isimli makinesi ise mutlu anları ölümsüzleştiriyor. Etkinlik alanına konulacak TouchBooth, insanlar birbirlerine dokunduklarında onların fotoğraflarını çekiyor ve kişiler bu fotoğrafı sosyal medyalarında paylaştıklarında ise onlara basılı bir şekilde sunuyor. AVM çıkışında hediye edilen logolu çantalar ise; etkinliği unutulmaz kılan bir diğer güzellik.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder