Podium`da eğlence bitmiyor
 

Ankara’nın sıra dışı alışveriş ve yaşam merkezi Podium AVM, düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatırken verdiği sürpriz hediyelerle de başkentlilerin har daim gözdesi olmayı sürdürüyor.

 

 

 

JLL tarafından yönetilen Ankara Podium Alışveriş Merkezi, başkentli ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatacak birbirinden keyifli aktivite ve sürpriz hediyelerle dolu kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu defa ziyaretçiler, Eşleştir-Kazan oyunu ile hem eğlenceli zaman geçirecek hem de sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Ankaralı ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanan Podium Alışveriş Merkezi 14-18 Ağustos tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerine bu keyifli eşleştirme oyununa katılma hakkı verecek. Aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler alışverişlerine karşılık aldıkları fiş/faturayı 12.00-20.00 saatleri arasında Podium danışma noktasına götürerek, burada Eşleştir-Kazan oyununa katılabilecekler.

Katılan tüm ziyaretçilerin sürpriz hediyeler kazanacağı, küçük ev eşyalarından kitaplara, oyuncaklardan tekstil ürünlerine kadar birçok farklı hediyenin yer aldığı eşleştirme oyunu, Podium danışma noktasında gerçekleştirilecek.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder