Tepe Nautilus 15. yılını konserlerle kutluyor
 

Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu 15 yılı geride bırakan, İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus, Ekim ayında çok özel ve keyifli müzik performanslarına ev sahipliği yapıyor.

 

 

 

15. yıla özel “Tepe Nautilus Akustik” projesi kapsamında 21 Ekim’de Pamela, 22 Ekim’de ise Mehmet Erdem sevilen şarkılarının akustik yorumlarıyla Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşacak.

Kurulduğu ilk günden bu yana ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra yaşayan bir mekân sunan Tepe Nautilus; kuruluşunun 15. yılını 20-21-22 Ekim tarihlerinde birbirinden özel etkinlikler ve konserler ile kutluyor.

Tepe Nautilus ilk olarak 21 Ekim’de rock ve elektronik müziğin sevilen ismi Pamela’yı ağırlayacak. Pamela hayranları sanatçının en sevilen şarkılarını Tepe Nautilus Akustik Projesi kapsamında dinleme imkânı bulacak. Tepe Nautilus Akustik’te 22 Ekim’de ise Mehmet Erdem sahnede olacak. Tarzı, sesi ve yorumuyla kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını akustik versiyonuyla Tepe Nautilus ziyaretçileri için seslendirecek.

Tepe Nautilus 21 ve 22 Ekim saat 17.00’da herkesi; Pamela ve Mehmet Erdem’li muhteşem müzik ziyafeti ile buluşmaya ve 15. yıl coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor.

Tepe Nautilus Akustik etkinlik programı:

Tarih/Saat: 21 Ekim, Cumartesi – 17.00 / Pamela Konseri

Tarih/Saat: 22 Ekim, Pazar – 17.00 / Mehmet Erdem Konseri

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder