Yeşilyurt`ta öğretmenler gününe özel bul kazan
 

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Öğretmenler Gününe özel düzenlediği Bul Kazan kampanyası ile ziyaretçilerini hem eğlenmeye, hem de eğlenirken sürpriz hediyeler kazanmaya davet ediyor.

 

 

Öğretmenler Günü’ne özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 22-26 Kasım tarihleri arasında toplamda yada tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosunda işletip, 1. katta kurulacak olan dijital ekranda BUL KAZAN oyununu oynayacak. 20 kutucuğun olduğu ekranda sırasıyla kutuları açacak olan müşteriler aynı hediyelerin bulunduğu kutucukları açtıklarında o hediyenin sahibi olacaklar. Birçok hediye seçeneğinin bulunduğu kampanyada ziyaretçiler eğlenirken hediyeler kazanacaklar. Sephora, Teknosa, Yves Rocher, Karaca, English Home, D&R ve Penti mağazalarının birinden sürpriz hediye kazanmak çok kolay. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 150 TL` ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.

Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla kiosk cihazlarından seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum`daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card`ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar keyifli alışverişler diler. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder