Zorlu çocukları Lego ile buluşturuyor
 

ÇocuklarZorlu’da LEGO Yapım Etkinliği’nde buluşacak Zorlu Alışveriş Merkezi,dünyanın en ünlü tasarım objelerinden LEGO’nun iki farklı temasıyla düzenleyeceği etkinlikte çocuklara keyifli günler yaşatacak.

 

 

Çocuklar, 17-19 Kasım tarihleri arasında Zorlu Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek LEGO Yapım Etkinliği kapsamında,LEGO Friends ve LEGO Ninjago temalarına ait alanda hem eğlenecek hem de bambaşka bir LEGO dünyasında bulunmanın tadını çıkaracaklar.

LEGO Ninjago etkinlik alanında çocuklar, Ninjago şehrinin binaları ve araçlarını çeşitli boyutlarda parçalar kullanarak tasarlayacak, sonrasında alanda bulunan sergileme masasında sergileyecekler.

LEGO Friends etkinlik alanında ise kız çocuklar, çeşitli boyutlarda parçalar kullanarak kendilerineev, bahçe veya Friends kızları için sahne tasarlayacak, sonrasında alanda bulunan sergileme masasında sergileyecekler. İsterlerse dev LEGO Friends kızı heykeli ile fotoğraf çektirebilecekler.

17-19 Kasım tarihleri arasında, 12:00-20:00 saatleri arasında Zorlu Alışveriş Merkezi’nin Metro Katı’nda kurulacak özel alanda düzenlenecek olan LEGO Yapım Etkinliği, 4 yaş üzerindeki çocukların katılımına uygun ve ücretsiz olacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder