• Kozzy AVM yılbaşı çalışma saatleri açıklandı. Yılbaşına özel çalışma saatleri belirleyen Kozzy Alışveriş Merkezi 31 Aralık 2015 ve 01 Ocak 2016 tarihlerinde uygulayacağı çalışma saatleri şu şekilde olacak;

  • Kozzy AVM `den Ücretsiz Pilates DersleriKozzy AVM müşterilerinin formda olması için Clubsporium ile ücretsiz pilates dersleri veriyor.Spor için buluşma noktanız Kozzy AVM. Pilates topunu al gel ve  formda kal.Etkinlikler her Salı ve Perşembe günleri saat 11:00-12:00  12:00-13:00 arası yapılmaktadır.  

  • Kozzy AVM `de Anne Baba Destek ProgramıKozzy AVM `de ki bu program anne ve babalara aile içinde çocuklarının gelişimine katkı konusunda farkındalık yaratmayı ve onlara bu konuda bilgi vermeyi amaçlıyor. Aile içinde demokratik davranışların gelişmesini, anne ve babaların çocuklarıyla daha çok vakit geçirmesini, sağlıklı bir iletişim kurabilmesini, çocukların ihtiyaçları konusunda bilgilenmesini, çocukların

  • Kozzy AVM `de 23 Nisan Etkinliği23 Nisan`da Çocuklar Eğlenceye Kozzy`de Yelken AçacakKozzy AVM de 23-24 Nisan tarihlerinde, aynı gün içinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerimizin çocukları, Sürat Teknesi ve Penaltı Ustası etkinlikleri ile eğlencenin tadını çıkarıyor!

  • Kozzy AVM Kadınlar KulübüKozzy AVM de 29 Mart - 29 Nisan tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerimiz birbirinden renkli ve eğitici atölyelere katılma fırsatı yakalıyor!

  • Kozzy AVM Çocuk KulübüBirbirinden Eğlenceli Aktivitelerle Kozzy Çocuk Kulübü`nde Buluşalım!Kozzy AVM de her Cumartesi - Pazar birbirinden eğlenceli ve eğitici ücretsiz aktivitelerimize tüm çocuklar davetlidir!

  • Kozzy AVM `de Anneler GünüKozzy AVM de 1-8 Mayıs tarihleri arasında aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerimize Nilüfer Açıkalın`ın canlandırdığı "Cahide Sonku Müzikhali"ne çift kişilk bilet hediye.