•  Türkiye’nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik tarafından hayata geçirilen Next Level Çayyolu, Anneler Günü’nü Next Level Alışveriş Merkezi’nin Teras’ında yeni açılan Masa Restoran’da çok özel bir kahvaltıyla kutladı. Next Level Çayyolu`nun ev sahipleri ile ev sahibi olmak isteyenleri Next Level farkı ile buluşturan kahvaltıya Ankara`nın ünlü aileleri de renk kattı.&n

  • Next Level AVM yılbaşı çalışma saatlerini güncelledi. Yeni yıl çalışma saatlerini Next Level Alışveriş Merkezi şu şekilde açıkladı; 

  • Limon ve Zeytin Next Level AVM `de!16-17 Ocak 2016 tarihlerinde saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında Sizinkiler Kasaba Alanı Next Level Alışveriş Merkezi `nde sizleri bekliyor. Her seansın 25 daika sürdüğü bu ücretsiz etkinlik alanından tüm ziyaretçilerimiz yararlanabilir. Çocuklarınız ile keyifli zaman geçirmek için sizleri de Next Level AVM `ye bekleriz.  

  • Next Level AVM `de Evlilikte Uyum ve Dayanışma SohbetiNext Level AVM `de Anneyle Bebek etkinlikleri son sürat devam ediyor. Yeni program Evlilikte Uyum ve Dayanışma konusu ile 24 Şubat `ta. Evlilikte Uyum ve Dayanışma’’ söyleşisi ile Anneyle Bebek 24 Şubat Çarşamba günü 14.00’te Next Level AVM ’da başlıyor! Davetlisiniz. 

  • Modern Sabahlar Next Level AVM `ye Geliyor! Modern Sabahlar Next Level`a geliyor! 27 Şubat Cumartesi günü saat 15.00`te Ege, Fahir ve Oktay ile eğlenceli bir sohbete davetlisiniz. JoyTürk`ün sevilen sesleri 27 Şubat`ta sizler için Next Level AVM `da olacak. Sizde bu keyigfli sohbeti kaçırmayın.  

  • Next Level AVM `de Nebahat Çehre ile Alo 183 Kadına Şiddete SonNext Level AVM de ``Alo 183 Kadına Şiddete Son`` sergisi 6-20 Mart tarihleri arasında Next Level`da başlıyor! 6 Mart saat 15.00`te Nebahat Çehre ile sergi açılışımıza davetlisiniz! 

  • Next Level AVM `de Festival ZamanıNext Level AVM Mayıs ayı boyunca birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor.Mayıs ayı boyunca Next Level AVM de olup bu festival havasını ve etkinliğini kaçırmayın.

  • Next Level AVM `de Fenomen Fırat ve OkanerYoutube fenomenleri Fırat ve Okaner Next Level AVM de hayranlarıyla buluşuyor.

  • Next Level AVM `de Eugenio Bennato Konseriİtalyan halk müziğini Tarantella`yı, kendine özgü yorumuyla, tüm dünyaya tanıtan ünlü sanatçıEugenio Bennato 1 Haziran Çarşamba günü saat 20.30`da Next Level`da!

  • Next Level AVM `de Film Gösterimiİtalyan Haftası`na özel film gösterimi "Evlilikler ve Diğer Felaketler" 31 Mayıs saat 20.30`da Next Level`da!*Girişler ücretsiz, koltuk sayısı sınırlıdır. Rezervasyon için; nextlevel@nextlevel.com.tr

  • Who Is The Next Fashionista Sergisi Next Level`da!Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm öğretim üyesi ve bölüm başkanı olan Doç. Çiğdem Demir, illüstrasyon ve dijital tasarımlardan oluşan sergisi ile NextArt Sanat Galerisi alanında görsel bir şölen yaşatacak.